Text: Arne Nilsson
Bilder: Samuel Cedermyr

Äntligen var det dags för mingel och filmpremiär. Vi kunde räkna in ungefär 170 Corvetteentusiaster som kom till en av våra samarbetspartners, Exclusive Cars i Västberga strax före 15 00 på lördagen. Håkan ”Nutte” Andersson med personal tog emot och bjöd på korv, dricka och kaffe med kanelbullar. En rejäl projektor utlånad av en klubbmedlem såg till att filmerna kunde visas i stort format. Vädret var strålande vilket gjorde att solen lyste på filmduken. Men, alla medlemmar kommer ju att få ett ex av filmerna senare.

Innan filmvisningen hade vi gott om tid till att träffa gamla och nya vänner, snacka lite och tänka på den kommande säsongen. Två medlemmar hade tagit sina Corvetter till mötet.

Innan filmerna kom igång berättade ”Nutte” om situationen för Exclusive Cars. De säljer ju numera andra märken än Chevrolet och försäljningen av nya Corvetter hanteras av Callisma.  De fortsätter att importera och sälja begagnade Corvetter. Givetvis tar de även in Corvetter som inbytesbilar. De har också två auktoriserade verkstäder för Corvetter. Några rejäla pickuper och andra fina bilar fanns att titta på (och köpa om man ville).

Några filmer från sommarmötet och andra aktiviteter visades. Efter någon timme av filmvisning började folk återgå till att mingla och droppa av och framåt 18 – tiden så var det hela slut.

Vi tackar alla som hjälpte till för att göra detta till ett trevligt arrangemang.

Kommentera