Christer_W_130x170

Ordförande

Christer Woxberg, Råå
Telefon: 070-818 34 99
E-post: president@clubcorvette.se

Centrala möten, media

Jag är medlem i CCS sedan 1997 då jag och Tina köpte vår första Corvette. Intresset för amerikanska bilar började redan i tidiga tonåren och har följt med mej i hela livet. Garaget med amerikanare är frizonen för avkoppling och njutning. I min vardagliga sysselsättning är att tillsammans med Tina driva en servicestation för tung trafik i Helsingborg.

CCS Ann-Sofie

Vice Ordförande

Ann-Sofie Fors
Telefon: 070 – 687 54 15
E-post: ann-sofie.fors@clubcorvette.se

Distriktskoordinator

Det här med Corvette intresset började redan på 80 talet och har genom åren utvecklats. Bilsportsintresset och då främst dragracing har har varit vår stora fritidssyssla.
Har i 15 år varit bosatt utomlands i Daytona Beach Florida men återvänt till de Dalslänska rötterna. Corvetterna har förstås följt med oss som en del av vår familj.
Driver sedan många år egen rörelse med handel av bildelar till företag- och privatkunder.

Marie Bjorksten

Kassör

Marie Björksten
Telefon: 070 – 838 76 79
E-post: kassor@clubcorvette.se

Ekonomi & Kassa, Budget

Jag och Micke var med i klubben under några år i slutet av 90 talet då vi hade en C3.
2011 blev vi åter sugna på Corvette och köpte en C5 och gick då självklar med i klubben igen.
Nu har vi en C8 som vi gärna åker med så mycket vi kan. Vi är ofta med på träffar som ordnas och när vi är ute och åker hälsa vi gärna på någon annan Corvette-ägare i vårt avlånga land. Jag är auktoriserad redovisningskonsult sedan många år och jag måste nog erkänna att jag är bättre på bokföring än på bilar! Men det är ett stort nöje att åka Corvette.

Ledamot

Monica Lund
Telefon: 070 – 743 95 72
E-post: monica.lund@clubcorvette.se

Sekreterare

Jag och Rikard har varit medlemmar i Corvette-klubben sedan 2004 då vi köpte vår första C5:a. Idag står det en C7:a i garaget. Vi har varit engagerade i klubben sedan 2006, först som kontaktpersoner och sedan som distriktsansvariga för GLD. Min roll nu blir att tillsammans med Ann-Sofie vara länken till distrikten, ett arbete som jag vet kommer vara både givande och roligt. Under de här åren har vi fått många vänner genom klubben som vi kan dela vårt bilintresse med.

Ledamot

Lennart Ahlstedt
Telefon: 070-492 06 34
E-post: lennart.ahlstedt@clubcorvette.se

Ledamot, Äldre bilar, (Oldies), teknik

Medlem i CCS sedan 2012. De äldre Corvetterna ligger mig varmast om hjärtat och jag har varit engagerad som domare i CCS standardbedömning. Kör en C3 Collector Edition och har en 1968 C3 under helrenovering. Jag har renoverat ett par äldre bilar tidigare och stunderna i garaget är både givande och roliga. Som Oldiesansvarig vill jag verka för att de äldre Corvetterna skall komma ut på vägarna och delta i våra träffar. Jag vill uppmana er som har en Oldies Corvette att ta vara på känslan att köra en tidsmaskin , så ta ut gammel-Corvetten och följ med på nästa träff.

Ledamot

Hans Färemo
Telefon: 070-7792028
E-post: hans.faremo@clubcorvette.se

Racingansvarig
Gick med i Corvetteklubben 2006 efter att vi köpt vår första Corvette, en C2 Coupe från 1966. Det har efterhand adderats på med ytterligare några bilar.
Mitt racingintresse var från början huvudsakligen dragracing. Intresset för banracing väcktes på allvar 2011 då vi köpte vår C6 Z06. Samma år blev det en tur till Ring Knutstorp för att prova på och sedan var jag fast!
Men jag är egentligen intresserad av allt som bilhobbyn har att erbjuda. Inte minst mötet med så många kunniga och engagerad människor runt om i landet.
Som racingansvarig hoppas jag kunna bidra till att fler upptäcker glädjen i att köra sin bil på banan under säkra och ordnade former i klubbens regi.

lenny.rydin_130x170

Ledamot

Lenny Rydin
Telefon: 076-327 25 04
E-post: lenny.rydin@clubcorvette.se

Samarbetspartnersansvarig

Medlem i CCS sedan 2008, har varit distriktsansvarig för Syd-öst i 4 år. Mina arbetsuppgifter förutom styrelsearbetet är att jag är ansvarig för våra samarbetspartner. Jag jobbar som arbetsbefriad åt staten. Har alltid varit bilintresserad och har ägt några Corvetter, åker i dag en C7.

patrik.borg_130x170

Ledamot

Patrik Borg, Norrtälje
Telefon: 070 – 796 96 14
E-post: pabo@clubcorvette.se

IT ansvarig

Medlem i klubben ”på riktigt” sedan 2009, då jag köpte min första Corvette. Har dock varit i kontakt med CCS sedan barnsben. Jobbar till vardags med IT-frågor på ett större bolag, och gör så också i CCS.

britt.karlsson_130x170

Ledamot

Britt Karlsson, Onsala
Telefon: 070 – 946 14 14
E-post:britt@clubcorvette.se

Medlemsansvarig (medlemsfrågor, prenumeranter, materialförråd m.m.)

Vi uppfyllde Kaijs pojkdröm 1992 och tog hem en ny Corvette C4 Cab från Amerika och gick med i CCS 1993.
1994 valdes vi in som kontaktpersoner och sedan har det fortsatt med olika uppgifter under åren. Åren går fort och jag har hunnit med och är inne på den 4:e ordföranden och har varit haft olika arbetsuppgifter genom åren, kassör i 8 år och haft mycket kontakt med medlemmarna runt om i Sverige. Racingen tillhör också en del av mitt intresse och att köra Dragracing är härlig ”kick”.

Ledamot

Dag Gustavsson, Billdal
Telefon: 070 – 669 80 06
E-post: annonser@clubcorvette.se

Annonsansvarig

Medlem i klubben sedan 2011, har ett förflutet inom USA-bils värden med egen import verksamhet av USA bildelar, jobbat med logistik sjö o flyg import från USA allt från marknadsföring till att varit placerad i New York under 5 år. Började med en C6 och idag har jag en C7 och är supernöjd. Är idag arbetsbefriad sedan 2018.