Vintermiddag hos Corvette Syd

Efter en lång vinter börjar det suga i biltarmen och även om de flesta inte har tänkt ställa på sina bilar ännu så finns det tillfällen att träffas ändå. Ett sådant tillfälle kom 17 februari när Corvette Syd hade sin vintermiddag utanför Ängelholm. Drygt 50 personer kom till Erikslunds Hotell och Spa. Arrangemanget erbjöd möjlighet till övernattning och de flesta hade valt att stanna och kunde då ta del av hotellets spaavdelning innan middagen.

Alla hade några dagar innan fått mail om att infinna sig vid hotellets gym dryga timmen innan middagen var bokad. En del hade nog onda aningar om någon gympaliknande aktivitet. Så var det inte tänkt utan alla fick delta i en liten tipsrunda där svarsalternativen var deltagare på middagen. Säkert var det mer än en som kliade sig lite i huvudet.

Kvällens middag var en god buffé med tillhörande fräscht salladsbord och baren saknade varken öl eller vin.

vintermiddag-18-billede1

När vi hade stillat den värsta hungern och fuktat våra strupar så var det dags att få reda på rätt tipsrad.

Det var nu som nästan alla fick aktivera sig om än i omgångar. De som var svarsalternativ på en fråga fick genom små tävlingar visa vem som var rätt svar. Det blev flera skratt och mycket uppmuntrande tillrop till de tävlande som med entusiasm avgjorde tipsraden. Under ledning av kvällens konferencier Helena Wiberg och domarna Tina Lindgren och Ina Haak blev alla momenten avgjorda.

35

46

Kaffe och efterrätt blev en bra paus innan vinnaren skulle utses. Det visade sig att 4 hade lika många rätt och förstaplatsen fick avgöras genom utslagsfråga. De 4 bästa tipparna var Vicki Anderberg, Lars Jönsson, Björn Arnason och Patrik Eriksson.

7

Domare Tina hade laddat upp med en klurig fråga som Lars Jönsson var snabbast med rätt svar. Så stort grattis till syds bästa tippare Lars Jönsson.

Kvällen fortsatte ytterligare några timmar och därmed var ännu en vinterdag till ända i väntan på att årets Bilsäsong ska börja.

Ses med Corvetterna snart … PS fotograf är syds egen ”hovfotograf” Tomas Magnusson

 

Lämna ett svar