Syd Sensommarutflykt 1Samlingsstället var Vismarlövs bagarstuga, ett lite annorlunda ställe ute på landet. Här hade vi bokat bord för alla till kl. 11:00. Vi var 24 Corvetter, inklusive 4 Danska Corvetter, som var nyfikna, och gärna villa hänga med på denna solskensdag. Alla gillade denna härliga hemgjorda frukost buffé på detta mysiga café.

Därifrån gick färden på fina och många krokiga vägar till Petersborgs Gård på Österlen, där det tillverkas senap. Hans berättade om gården och hur man tillverkar senap, mycket intressant. CCS bjöd alla på en specialare, en korv som man grillade och så kunde alla provsmaka alla dessa sorter av senap på sin korv. Mycket goda smakar var det, så det blev lite shopping för alla.

Syd Sensommarutflykt 2

 

Syd Sensommarutflykt 3

Mer Krokiga vägar, genom skog och små mysiga byar, det var otroligt vacker natur och höstfärger som tog oss till Vellinge Blomman.

Syd Sensommarutflykt 4Vellinge Blomman, har mycket mer än blommar, de er verkligen bra på olika utställningar och nu hade de ordnat en trevlig Halloween utställning på 1000m2som fick besökas, det var mycket skratt och skrik på rundan igenom affären.

 

 

 

 

 

 

Syd Sensommarutflykt 7Efter det samlades vi vid bilarna för en fika. Alla var nöjda och efter lite däckspark o tjat så for vi hemåt. Vibeke o Lars er tacksamma för alla som har varit med på årets utflykter, både i Danmark och Skåne. Vi provar igen till nästa år med nya spännande utflykter, och hoppas ni hänger med igen.

 

 

 

Syd Sensommarutflykt 6

Syd Sensommarutflykt 9

Foto Lars & Text Vibeke

Kommentera