Laddar Karta...

Datum/Tid
2022-05-21
00:00

Plats
Monzta Älvdalen

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

CCS Racing bildväxlare


bjuder in till körning på Monztabanan i Älvdalen 21 maj 2022.

Till anmälan

Till Monztabanan har yrkeschaufförer och motorintresserade kommit i generationer. Banan asfalterades på 90-talet och är ritad tillsammans med Vägverket.
Banan används som övningsbana för ambulans, polis, MC och andra bilklubbar som vill prova sin bil lite mer än vad som går att köra på en allmän väg. Det är en fantastisk bana att prova på när man är nybörjare.
Monztabanan är en kuperad bana med ett yttervarv på 2,4 km.  I mitten av banan finns den så kallade “Michellinrakan” med en bredd på 10 meter, som används för bland annat bromsövningar.

 

Dagens instruktörer kommer att vara Sebastian Hohenthal (svensk fd racingförare) och Göran Carlsson.

Kostnad 850kr

 

Anmälan sker via hemsidan och är bindande. Anmälan senast den 10/5-22, först till kvarn då det är begränsat med platser.

 

Arrangör och frågor till:

Benny Eriksson 070–2454752 eller Göran Carlsson 070–5912103.

 

Ansvar:    Den som deltar i detta arrangemang gör det under eget ansvar och på egen risk, som vid alla aktiviteter på racerbanor. Svenska Motorsport Alliansen (SMA), banägare, arrangör eller funktionär kan således inte utan vållande göras ansvariga för person eller sakskador som under arrangemanget drabbar deltagaren.

Klubbens försäkring gäller främst tredje person, åskådare och funktionärer. Den täcker inte materiel, dig själv eller din bil. Skadar du andra personer under arrangemanget är deras skador täckta av denna försäkring.

Förare är olycksfallsförsäkrade genom den förarförsäkring du får via din SMA-licensen. Ni som inte har SMA-licens måste teckna en provapå-licens.

Bilens trafikförsäkring gäller ej för några person eller materiella skador. Om du skadar din egna bil gäller generellt inte din vanliga bilförsäkring utan du får personligen svara för kostnaden. Det är upp till varje förare att kontrollera eventuella undantag med sitt egna försäkringsbolag inför varje tillfälle.

Materiella skador ansvarar föraren för, om du exempelvis kör sönder ett räcke, tidtagarutrustning, någon annans bil osv. Så om du skadar andras bilar etc. gäller ingen försäkring utan du som förare får personligen betala alla kostnader.

 

Till anmälan


Kategorier: Racing

Lämna ett svar