Text: Arne Nilsson
Bilder: Samuel Cedermyr

Så var det äntligen dags för ett år som är som vanligt. Årets första stora träff i Mälardalen. Vädret i april hade ju inte varit nån höjdare men de senaste dagarna hade ju varit bra. Prognosen lovade hyggligt väder på dagen men nån skur framåt eftermiddagen.

På lördagen blev det helt OK väder, lite sol, några moln samt svala vindar. Det blev fullt med Corvetter på gräsmattorna utanför slottet, totalt över 150 st. Mingel med gamla och nya vänner före lunchen och mer mingel efter lunchen. Lunchen var som vanligt mycket god och vällagad. Sen en liten kaka, eller två, till kaffet. All heder åt personalen. När vi gick ut i igen var det efter att tag dags att kora finaste bil.
Lasse Öhrn höll ett litet tal där han påpekade att många inte anmält sig utan bara swishat pengarna. Visst är det bra att vi kan swisha till klubbevenemang men glöm inte att anmäla er på hemsidan också.

Flera personer hade redan åkt men tillräckligt många var ju kvar. Flest personer ställde sig vid Andreas Ericssons röda 64:a, convertible. Renoverad, lite custom, potent motor. En pokal, lite bubbel och en chokladask fick den lycklige vinnaren.

På hemvägen kom några regnskurar när vi närmade oss Stockholm. Dock så små att bilen bara behöver blaskas av längst bak. Så nu är den lika blank som när vi åkte hemifrån.

Vid pennan

Arne Nilsson

Reportage i LT, BILDEXTRA: Åtta generationer sportbil – ”Sveriges största endagsträff” (lt.se)

Lämna ett svar