Text: Bo Björklund
Bilder: Bo Björklund

Det var på det vanliga stället utanför Arboga vid RASTA som ca 20 Corvetter samlades. Vi började vår resa genom att åka genom Arboga ”City” för att visa upp våra bilar för de som hade turen att vara ute och titta. När vi kom till Cafeterian vid Ässundet, som är känt för sina fina Räksmörgåsar, så parkerade vi våra bilar nere på gräsmattan precis vid Hjälmarens vatten. Innan fikat så delade Klubben ut en ”micro-putsduk” från Meguiars en per bil och damerna fick dessutom lotta om ett par presentaskar med lotion.

 

Cafeterian hade dukat långbord för oss och hade 25 stycken räksmörgåsar redo som vi kunde hämta ut tillsammans med en kopp kaffe. Det var till kvällens ära ett live band som spelade mysiga låtar som vi och övriga gäster kunde njuta av.

Efter fikat så gick vi runt och njöt av den fina platsen som bl.a. en turistbåt passerade med glada båtgäster. När alla kände sig nöjda så började återresan till respektive stad. Det blev även denna gång ett antal Long Distance från bl.a. Stockholm. Roligt att det blir så långväga kompisar som kommer.

Tack för trevligt sällskap allihop.

Lämna ett svar