Text: Bosse Björklund

 

Julbordet på Stadskällaren i Arboga 2023 blev utökat till 36 stycken platser för Corvettemedlemmar. Och det blev snabbt fullsatt med trevliga kompisar. Efter det obligatoriska Glöggminglet så flyttade vi oss in i den stora Matsalen där det var dukat för oss på fem stycken större bord. Efter att drycken till maten var beställd så var det dags att gå in till den läckert uppdukade buffe’n. Stämningen blev snabbt högt i tak när alla åt och samtalade med varandra.

En av kvällens underhållningspunkter bestod i ett Quiz med allmänna frågor där alla fick hjälpas åt med svaren. Strax därefter var det dags att dela ut ett ”Long Distance pris” till Christer och Tina Woxberg, som färdats ända från Skåne, ca 50 mil för att komma och delta på Julbordet i Arboga. Mycket trevligt initiativ som belönades med en fin Pokal.

Samtidigt med efterätten så var det prispokal nummer två som delades ut. Det var till Jan-Olof Frölind för sin fina vinst på ”Västerås Summer meet” i somras. Då han vann med sin mycket fint renoverade C3 från 1969 i ”Customklassen för 60-talare”. Han drog vid det tillfället dessutom vinstlotten bland alla klassers prisvinnare, som var en resa till USA nästa år. Den insatsen samt reklamen det innebär för våra fina Corvetter ville vi uppmärksamma med en pokal.

Det var roligt att träffa så många kompisar även på vintern var allas uppfattning. Men innan vi skildes åt mätta och belåtna, fick varje medlem komma fram och hämta en julklapp att ta med hem till granen.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla.

Bosse och Siw

Lämna ett svar