24 September 2022

Väderprognoserna inför AK-racings höstmöte såg ju inte så muntra ut, ända fram till fredagen så utlovades det regn, men när bilarna började rulla in vid 11 tiden så visade sig solen och det blev riktigt varmt och skönt. Med tiden blev parkeringen full av corvetter, allt från C2 till C7 och dom sken ikapp i solskenet.

Som vanligt bjöds det fika och goda smörgåsar samt Ki’s übergoda vårrullar med ris, dom hade en strykande åtgång och om man vågade så tog man lite av den starka dressingen på rullarna.

Denna gång såg det lite annorlunda ut hos AK racing, det var väldigt tomt i lokalerna pga. att hyreskontraktet är uppsagt och man söker efter nya lokaler, men alla som servar hos AK är säkert informerade om detta och information finns på AKs hemsida, webb butiken är dock öppen som vanligt.

Lotteri med fina priser hör ju till så även denna gång, jag tror att alla lotter blev sålda i vilket fall fick fem lyckliga vinnare fina priser med Corvette som tema, ja om man bortser från vinerna då!

Sedan var det dags för dagens snyggaste bil, ”people’s choice”, och ta mig tusan dom flesta ställde sig vid undertecknads bil, det var roligt då känns allt tvättande och putsande lite lättare nästa gång

Tack så mycket Anders & Ki, vi ser fram emot nästa höstmöte i nya lokaler.

Text:  Michael Zandin

Bilder: Samuel Cedermyr

Lämna ett svar