Text: Arne Nilsson
Bilder: Samuel Cedermyr

Så var det dags för det årliga besöket på ACS i Norrtälje. Som vanligt samlades ett 20 – tal medlemmar kl 06 30 på parkeringen vid OK. I samlad tropp åkte vi ner för att ställa oss i kön in till Societetsparken. I år hade man på grund av några klagande medborgare tvingats att ha endast en infart vilket innebar att vi fick åka genom hela parken för att ockupera ”vårt” område som vi tidigare kunnat komma direkt till via infarten från andra sidan av parken. Nåväl, vi parkerar oss för att ta plats för så många Corvetter som vi tror kommer. Vi sätter upp flaggor och vårt partytält. Successivt kommer fler och fler men till slut har så många andra bilar börjat knapra på vårt område så det är fullt hos oss. Då har vi nästan 40 Corvetter hos oss och senare hittar vi flera här och var på området. Vädret är fint, lite mulet mitt på dagen men varmt och solen gör att man ser ut som en indian på kvällen. I år valde vi att dela ut putsdukar från Meguiars till de som kom istället för fika och mackor. Det verkade uppskattat så det kanske återkommer i en eller annan form.
När vi skulle åka hemåt fick vi välja en omväg genom stan och då satt och stod mängder av åskådare och njöt av bilparaden. En av våra medlemmar blev stoppad av ordningsmakten för något som de ville kontrollera. Kanske var det något lyse som satt snett, eller vad. Ja, man upphör aldrig att förvånas.
På det hela var det en lyckad dag, fler bilar och besökare än någonsin. Och som alltid på Corvetteträffar, vackert väder.

Lämna ett svar