Vilken otrolig tur med vädret, inte ett moln på himlen och i solen vart det riktigt varmt och skönt, när AK racing i Spånga hade bjudit in till säsongsavslutning (för det flesta av oss) denna lördag.

En efter en rullade bilarna in och det kom ett drygt 60 tal corvetter plus några övriga ”amerikanare”, man skulle kunna säga att parkeringen var full till sista plats.

Det bjöds på fika med dopp eller så kunde man smaka lite på det Thailänska köket till exempel Ki’s underbara vårrullar, mycket uppskattade av besökarna.

Sedan var det dags för det sedvanliga lotteriet, denna dag sålda Lasse slut på alla lotter så intresset var stort för att vinna något av de fina priserna, det fanns fem olika priser med diverse bra att ha grejer med Corvette tema, men när alla vinstlotter var dragna var det bara tre vinnare, två hade turen att vinna två priser på sina köpta lotter

När dagen började lida mot sitt slut var dags att rösta på finaste bil, denna dag så blev det en nyare Corvette som stod som vinnare, Kjelle’s fina C7 ZR1:a, ett riktigt monster till bil.

Det var så roligt att alla träffa alla Corvette kompisar, det märktes att det finns ett uppdämt behov av dessa träffar, där man kan prata om sina corvetter med likasinnade eller Daniel Helldén’s senaste upptåg..

 

Tack så mycket Anders & Ki!

 

En allmän uppmaning, när klubben arrangerar träffar så finns informationen om dessa på vår hemsida som till exempel att anmälan krävs eller inte, kan man inte delta så skall detta kommuniceras till ansvarig, då blir det så mycket enklare för oss som arrangerar träffarna.

 

Text/ Micke Zandin​ Bilder/ Micke Zandin / Samuel Cedermyr

 

 

Lämna ett svar