Anmälan öppen fram till 2022-05-13 19:15
Vårcruising med övernattning - Vargön - Ronnum Herrgård  14-15 Maj
Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2022-05-14 - 2022-05-15
09:30 - 18:00

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

Club Corvette Sweden önskar Er välkomna att deltaga på distrikt västs vårcruising!

Nu släpper vi 20 platser / personer för att cruisa med på dagen. Samling hos Kloma Däck och fälg i Vara med skink och ost fralla och kaffe samt lunch på Forshems Gästgivarvaregård i Hällekis. OBS Bokning obligatorisk, öppen fram till fredagen 13 Maj kl. 19. Club Corvette Sweden bjuder!

Detta är en Inbjudan och Anmälan för att deltaga på hela träffen inklusive övernattning på Ronnum Herrgård på Vargön för att kunna säkra upp bokningen.

Detaljer som olika samlingsplatser, cruisingvägar  osv kommer att uppdateras senare men i god tid innan Vårcruisingen.  I rådande stund kan vi inte garantera att det finns utrymme för de medlemmar som bara vill vara med på cruisngen under lördagen, lunch och middagen på kvällen utan övernattning på Ronnum.

Välkomna till en av distrikt Västs höjdpunkter Vårcruisngen!

Samling: kl. 10.00 i Vara hos Kloma Däck och Fälg, Fordonsgatan 5, Vara. Google Maps

Lunch: kl. 13.00 på Forshem Gästgivargård, Hällekis . Kötträtt serveras. (önskas något annat så skriv det i kommentarsfältet). Google Maps

Kvällen/ Natten:  Ronnum Herrgård. Address: Parkvägen 18, 468 30 Vargön. Google Maps . En trevlig miljö där vi alla har möjlighet att fortsätta umgås efter dagens körning, med grönområden med vacker utsikt över Göta Älv och Vänern. Fri tillgång till deras relaxavdelning och utomhus jacuzzi eller varför inte hotellbaren som är öppen från kl. 17 så det går alldeles utmärkt att skölja bort resdammet kanske med en öl eller två.
På kvällen kl. 19.00 serveras en trerätters meny, som huvudrätt serveras kött. (önskas något annat så skriv det i kommentarsfältet). Till maten ingår bordsvatten och kaffe. Övrig dryck tillkommer. I samband med maten och efter maten blir det underhållning med musik. Det kommer att finnas öppen bar.
Övernattning sker i dubbelrum i olika prisnivåer och även några enkelrum finns till förfogande. Åtta hundrum finns tillgängliga, finns som alternativ under anmälan. Principen först till kvarn gäller, anmälan är inte fullständig innan betalning har skett. 

Söndag: På morgonen serveras frukostbuffé i matsalen  från kl. 08.00. Utcheckning kl. 11.00! Det är ok att ha kvar bilarna på parkeringen efter utcheckning för dem som vill eller behöver ta en uppfriskande promenad och kolla in de vackra omgivningarna.
Vi har inget gemensamt program för söndagen så var och en tar sig hem när de själva känner sig startklara.

Hjärtligt Välkomna!

Samling:
Se ovan.

Kostnad:
Boende:
Enkelrum: en person – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 1614:-/rum
Enkelrum / Hundrum:
en person – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 1814:-/rum
Dubbelrum: två personer – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 2299:-/rum
Dubbelrum / Hundrum:
två personer – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 2499:-/rum
Superior Dubbelrum:
två personer – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 2399:-/rum
Trippelrum: två personer – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 2399:-/rum
Sviter: två personer – samling, lunch, övernattning, trerätters och frukost, 2699:-/rum

OBSERVERA: Om ni har bokat er men vet i tidigt skede att ni fått ändrade planer så logga på och avboka er så att ni ger någon annan chansen att deltaga istället. Gäller fram till sista bokningsdatum. Om rummen blir fullbokade så får ni själva bevaka eventuella avbokningar och boka upp er,

Betalning:
Principen först till kvarn gäller, betalning sker på CCS distrikt västs SWISH 123 191 56 51 eller bankkonto på Swedbank 8166-1, 934 984 707-0, märk med medlemsnummerVCV, tex 9999VCV. Där VCV= VårCruising Väst.

OBSERVERA att de anmälningar som inte är betalda till den 8 april stryks från anmälningslistan den 9 april. Från den 10 april i mån av plats går det att anmäla sig och betala absolut senast 12 april. Den 14 april skall vi meddela hotellet hur många rum vi skall ha. Efter det i mån om plats.

Anmälan:
Principen först till kvarn…..  Anmälan görs via inloggning i fliken “Anmälan” uppe till vänster på denna inbjudan. Eventuella önskemål / allergier anges i rutan för kommentarer under fliken “Anmälan”. Notera att varje typ av val i Anmälan skapar en plats på listan som visas under inbjudan.

Anmälningsflik

Anmälningsflik

Frågor:
Eventuella frågor ställs till Christer Andersson 070-5390164, chan@clubcorvette.sePersoner som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2022-05-13 19:15

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Kategorier: Vårträff

Lämna ett svar