Höstträff 2022
Vi samlades i ett mulet Kalmar, för att tillsammans bege oss över Ölandsbron. Vi var då 17 bilar, i Färjestaden tillkom det en till bil. Totalt blev vi vi 35 personer.
Vi färdades längs lite småvägar ner till Ottenby och Långe Jan, där vi tog fram våra fikakorgar för att fika tillsammans, en del av oss passade även på att se sig omkring . Vi hade väldig tur med vädret, för det regnade en stund medan vi körde från Färjestaden, men väl i Ottenby så sken solen och temperaturen var behaglig.
Efter fikat samlade vi ihop oss för att bege oss till slutmålet, som var Ribes fritidsbutik och lädertillverkning i Tävelsrum. Där visade Annette Ripheden oss runt lite i läderverkstaden, och det fanns även tid att shoppa i butiken. Hos Ribes blev vi serverade en god buffé och det fanns även kaffe och kaka för de som ville ha det.
Tyvärr blev det inget med skyttebiografen eftersom det tydligen var något strul med den, vilket vi sent fick information om, men vi hoppas att alla deltagare trots det var nöjda med dagen.
Camilla och Bosse

Lämna ett svar