Nu finns stommen till årets träffar upplagd i kalendern för oss i distrikt Öst. Klubben fyller 50 år i år och det hoppas vi kunna uppmärksamma på olika sätt på våra träffar.

Vi är inte så många kontaktpersoner kvar i distriktet så vi tar tacksamt emot hjälp med att fylla på kalendern. Vill du ordna en träff på egen hand? Det går jättebra, bara hör av dig till mickelina@clubcorvette.se så lägger vi upp det. Det behöver inte vara en heldagsaktivitet, det går lika bra med en kvällsfika. Klubben kan sponsra vissa aktiviteter om inbjudan är öppen för alla medlemmar via vår kalender. Den 24 augusti kommer det bara bli en träff om vi får hjälp att ordna, då vi i kontaktmannagruppen inte hinner med annars.

Men du kanske inte vill ordna allt på egen hand? Då tar vi också tacksamt emot tips på bra mat- och fikaställen eller trevliga vägar att köra så kan vi sy ihop det tillsammans!

Är ni några som brukar träffas med bilarna och fika varje vecka eller mötas upp på veckoträffar i andras regi? Vi lägger gärna upp inbjudningar även på det 🙂

Och en träff blir ju bara rolig om det kommer många medlemmar. Så nu hoppas vi att ni alla reserverar datumen i era kalendrar!

Vi ses snart!

Kategorier: Information

Lämna ett svar