Standard – och Excellencebedömning av C1, C2, C3 och C4 på sommarmötet 17 juni 2022

Det här är en bedömning där man inte tävlar mot andra utan istället jämför sin Corvette mot en fastställd skala. Modellerna C1 till C4 är välkomna.

 

Club Corvette Sweden Standardbedömning

Är det någon rost? Nej inte här inte.

 

 

Tre klasser finns inom Standardbedömningen:

Survivor (Orenoverad bil)

Original (Renoverad bil)

Custom (Modifierad bil)

En Standardbedömning tar ungefär 20 minuter och en Excellencebedömning tar ytterligare ca 30 minuter om du kvalificerar. Du förväntas finnas till hands för att hjälpa domare med öppning av dörrar, motorhuv osv, samt svara på frågor om din Corvette. Du och din Corvette skall även finnas tillgänglig efter bedömningen för eventuella kompletteringar. Innan bedömningen utförs sker en förbesiktning och domare har rätt att avvisa Corvetter som ej är hela, rena eller av annan anledning ej anses komma upp i tillräckligt med poäng. Tänk på att plocka ur alla lösa delar, fälla upp suffletten eller sätta takluckorna på plats innan du kör fram.

Club Corvette Sweden Standardbedömning

 

Ett begränsat antal platser som finns tillgängliga på sommarmötet under fredag eftermiddag kl 15-17. Anmälan sker till erik.jerkersson@clubcorvette.se eller 0709-149152 innan Sommarmötet senast 11/6 så att vi hinner förbereda och ta med rätt material. Ange önskad klass.

 

 

 

Mer information om Standarbedömningen finns att läsa här.

Club Corvette Sweden Standardbedömning

Club Corvette Sweden Standardbedömning

Lämna ett svar