Trollhättan 4 juli

Text&Foto: Christer Doverfors

 

Även om detta år har varit konstigt på alla sätt och vis , så har vi i alla fall haft tur med vädret när vi luftat våra bilar. Denna gång var inget undantag , 12 bilar samlades vid Tre Älgar i Grästorp där värdarna för dagen Jeanette och Micke hälsade välkomna. Efter genomgång var det beordrat uppsittning och vi rullade iväg. På fina vägar förbi Lilleskog och genom Vänersborg kom vi fram till Bert Karlssons skötebarn Ursands camping. Här har det lagts ned mycket både tid och pengar på att rusta upp denna camping som vid årsskiftet blev 5 stjärnig. Trevlig anläggning , framförallt mycket att göra för barnen.

Gamla slussområdet i Trollhättan blev plats för mycket gott fika i det gröna , och för de som snabbt och smidigt ville bli av med de nyss intagna kalorierna blev det en rundvandring för att titta på de gamla slussarna.

Åter ut på fina vägar genom en oändlig grönska och ett böljande landskap , då det hördes ryktas om att det var någon som skulle köpa höns (levande) för att ta med hem. Kan tyckas vara lite klurigt att frakta i våra bilar men som någon sagt : ingenting ä omöjligt ,  kanske skulle det bli ett chicken race ??? Hur som helst vi blev hjärtligt mottagna av kompisar till Jeanette och Micke som hade fixat med korv och mos m. tillbehör som vi spisade uti deras fina trädgård. Åter en dag att minnas som ett sommarminne.

Stort tack till Jeanette och Micke som ordnat denna dag , och även till er som var med och gjorde denna utflykt till vad den blev.

 

 

Lämna ett svar