Avställningsträff Skaraborg 26 september

Text & Foto: Christer Doverfors

 

Avställningsträffen i Skaraborg lockade 15 personer i 9 bilar som samlades i Skara. Första anhalten var Naturum vid Hornborgasjön , Skaraborgs oas för en hel massa fåglar i landet. Här kan man även få sig en fika på restaurang  Doppingen.

På mycket fina vägar var vi tillbaka i Skara, närmare bestämt  Jula Hotell. Äventyrsgolf stod på programmet , lag indelades och alla försåg sig med boll och klubba. Tur att vi varit vid Hornborgasjön och Naturum innan för i det här spelet krävs kunskap om fåglar , birdie , eagle ja till och med albatross kunde man höra talas om på den 12 håliga banan där alla njöt i septembersolen , 20 grader visade termometern , inte illa slutet på september. Dagen avslutades med lunch på hotellet där det också var prisceremoni till de tre vinnarna i golftävlingen , vi säger grattis till 1:an Åke , 2:an Camilla och 3:an Gittan.

Ja då var ännu en Corvettesäsong till ända , och som jag brukar säga , sköt om er och era bilar i vinter , så ses vi igen när det återigen grönskar.

Lämna ett svar