Studiebesök på Brinkens Garage i Vikarbyn, Rättvik 16 september 2017

 

Lördagen den 16 september gjorde vi en oldies aktivitet i form av ett studiebesök till Brinkens garage i Vikarbyn, Rättvik följt av grillade hamburgare på Solgårdskrogen i Nittsjö.

Ägaren och VD Klas Brink, alias Brinken, mannen som tog över Power Big Meet i Västerås från Kjelle ”Power” Gustavsson, välkomnar Club Corvette då 12 Corvette slutit upp i Rättvik.

Brinken som har fina garage både i Västerås samt nu också i Vikarbyn ovanför Rättvik i Dalarna hälsar oss varmt välkomna och bjuder på sig själv och på kaffe.

Han berättar om de företag och garage han driver med stor passion och visar oss runt i sina fina nya lokaler. Rent och snyggt med mycket känsla i allt från bilar till inredning i 50 tals stil.

Ordning och reda och fullt av spännande bil projekt.

Vill man se fler bilder och följa nyhetsuppdateringar finns Brinken på Facebook sida: Brinkens Garage i Vikarbyn

Efter besöket åkte vi vidare till Solgårdskrogen i Nittsjö. En liten pärla med hög klass, goda hamburgare grillade på öppen grill serverades.

Ägarparet till Solgårdskrogen heter Jonathan och Genevie. De entusiastiska stjärnkockparet från Sverige och Australien som efter många år i bl. a Frankrike, Australien och Stockholm nu satsar året runt på denna mysiga krog med hög kvalité.

Vi fick mycket goda hamburgare med tillbehör, allt lokalproducerat från trakten, grillat på den stora uppmurade utomhusgrillen.

Text och foto: Mia Rostock

Lämna ett svar