Anmälan öppen fram till 2015-05-31
Sommarmöte 2015 - Fredagsaktivitet: Böda Camping
Laddar Karta...

Datum/Tid
2015-06-12
Hela dagen

Plats
Böda Camping - Öland

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

 

Böda Camping

Efter samling i receptionen kl. 10:00, kör vi norr över och tittar på öns naturfenomen Raukarna i Byrum*. Vidare till BödaRiviera känt från TV där Mia och Richard tar emot oss för lunch.

De erbjuder oss en Riktig Öländsk tallrik, gjord av kocken Tommy Axelsson som fick 10 av 10poäng i barometerns matguide, till ett Corvette-pris av 90;- som ni själva betalar. Anmälan gäller om ni vill avnjuta den fina och prisbelönta “Öländska tallriken”.

Vill ni bara hänga med och uppleva Böda, så krävs ingen anmälan.

 

När vi är mätta kan man få hyra vattenskoter för den som vill (För vidare information om vattenskotrarna ta kontakt med Richard 0485-22223). Sen tar var och en sig hemåt i egen takt.

 

Läs mer om Böda Camping

*Vid Byrum finns Ölands enda raukfält. Stenformationerna har mejslats ut ur berggrunden av havets ständiga vågrörelser. Det originella kustlandskapet är ett av Ölands mest välbesökta.

Byrums raukar

 

Vid frågor kring denna aktivitet, vänligen kontakta Carina Persson 070-7712085

OBS. Denna aktivitet är INTE anmälan till Sommarmötet utan bara en del av fredagsaktivteterna under sommarmötet. Ingen föranmälan krävs och ni tar er dit i egen takt. Läs mer om Sommarmötet 2015 härPersoner som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2015-05-31

Detta evenemang är fullbokat.

Kategorier: Riks, Sommarmöte

Lämna ett svar