Anmälan öppen fram till 2021-07-31 09:00
Laddar Karta...

Datum/Tid
2021-07-31
09:00

Plats
Jula Arninge (Täby)

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

Motorfabriken Pythagoras är ett levande industriminne från tidigt 1900-tal. Den var en gång Norrtäljes största industri med över 80 anställda.
Från 1908 utvecklades tändkulemotorn som blev den produkt som skulle göra företaget känt. Tändkulemotorernas stora fördel var att de hade låg kompression, lågt varvtal och kunde köras på nästan vilka bränslen som helst. Men de var stora och tunga och vid start måste tändkulan först värmas med blåslampa.
Vi kör lite mindre vägar upp till Norrtälje och ställer bilarna på Sportcentrum parkeringen och tar sedan en 10 minuters promenad till museet, skulle någon ha det svårt med promenaden går det ordna med parkering vid Pythagoras.
För dom som vill äta lunch efter museibesöket så hade jag tänkt att vi kör igenom Norrtälje mot Sundsta säteri, där ligger ” En liten smula”, det tar ca 30 minuter att köra dit.
https://sundstasateri.gastrogate.com/lunch/

Samling:
09:00, Jula parkeringen i Arningen, Saluvägen 2 i Täby, avfärd senast kockan 09:30, man kan ansluta längs vägen, bifogar karta över tänkt rutt.

Anmälan:
Turen måste föranmälas då det är begränsat med platser till 25 stycken och anmälan skall ske senast den 23:e juli, om platserna tar slut så kommer det att bli ”först till kvarn” som gäller. Dom som vill äta lunch anger detta, att jag kan boka platser.
I dessa tider så finns det saker vi måste tänka på, känner man att man tillhör en riskgrupp så kanske man bör avstå denna tur, vi kommer att vara inomhus delar av turen, tänk på att hålla avstånd, känner man sig sjuk så stannar man hemma.

Kostnad:
Klubben betalar inträde, men har man anmält sig och inte kommer så kommer det att kosta 110:- per person, om man inte säger till innan den 23/7.
Lunch betalar var och en för sig, den kostar 155:- p/p.

Frågor:
till Michael Zandin, 0708600054, michael.zandin@clubcorvette.se

Väl mött:
Micke

 Personer som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2021-07-31 09:00

Detta evenemang är fullbokat.

  1. Bibbi & Bo Carlsson skriver:

    Hej Lasse,Medlem:1709 anmäler Bibbi o Bosse Carlsson

  2. Samuel Cedermyr skriver:

    Det ska nu gå att anmäla sig igen!! Klicka på fliken Anmälan.

Lämna ett svar