Text: Patrik och Pia Eriksson
Bilder: Patrik Eriksson

Vårsäsongen 2018 har startat i Väst

På självaste Alla Hjärtans Dag träffades Halmstad /Laholms gänget för första gången i år. Finns det en bättre dag att hylla våra bilar??!!

Restaurang Verona i Halmstad som för kvällen utsmyckats med Corvetteflaggor och banderoller blev platsen för årets Vintermiddag i Halmstad. Det kom 32 glada entusiaster, både kortväga och långväga, då även våra vänner från norra delarna av Sydgänget deltog i vårens första träff.

Inte bara Corvettevännerna uppskattade utsmyckningen – även restaurangpersonal och övriga gäster stannade till och observerade flaggorna.

Om vi inte hörs ska vi åtminstone synas!

De nya veckovärdarna, Patrik & Pia, delade ut en enkät där alla fick fylla i vad de helst ville göra under säsongens veckoträffar.

Långa eller korta turer, fort eller sakta, mitt i veckan eller helger. Besöka museum, gårdsbutiker?   Ska vi ha egen fika med oss eller enbart äta på kafé och restaurang? Räkmacka, pizza eller annat?

 

Resultatet har sammanställts och redovisats till deltagarna.

Kort kan nämnas att det blir räckmacketräff, körningar under onsdagar samt någon helg.

Oftast kommer vi att äta ute men någon medhavd fika blir aktuell.

 

För att utmana medlemmarna att delta mer på veckoträffarna, instiftade Patrik & Pia ett vandringspris för flest deltagande i veckoträffar. Pokalen kommer att följa med på veckoträffarna och överlämnas nästa vintermiddag till vinnarna.

Mätta och belåtna kramades det ”Vi ses snart igen, åh så roligt det ska bli, ses snart igen” hejdå!

Nu ser vi fram emot nästa träff och då kommer vi både synas och höras.

Brumma så lätt. Wrrrooooommmmm.

1 2 3

4 5

 

Kategorier: Reportage, Väst

Kommentera