Anmälan öppen fram till 2018-11-17 18:00
Beril, Gudrun och Alice i Ronneby
Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2018-11-20
18:30 - 21:00

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

En favorit i repris. Vi har varit hos Bertil och Gudrun några gånger och besökt deras samling. Fått lite förhandsinformation att det har ändrat sig sen sist med en del sålda och några nyinförskaffade klenoder. Härom leden skickade Bertil ett mail med dessa trevliga bilar och undrade om jag trodde ifall det kunde vara någon som var intresserat för en titt?

Bertil Engman C1 2018Bertil Engman C2 2018

Ta tillfället i akt med lite social samvaro på årets kanske sista specialarrangemang i Göteborg. Club Corvette Sweden är välkomna att besöka Bertil och Gudruns garage mitt i centrala Göteborg. För tillfället finns det 14 bilar i lokalen

Tidigare var vi där för några år sedan tyckte alla som var där att det var fantastiskt trevligt då Bertil hade ordnat med frågesport och bjöd på sig själv och fika. Jag kan lova att det inte kommer bli sämre i år med alla dessa fina 50-60 tals bilar.

Bertil skrev till mig inför 2017 -Jag bjuder på varmkorv, öl/vatten och kaffe med någon bulle.  Nämn också att – ”Bertil och Gudrun funderar på att sälja någon bil under 2017 så om någon är överlikvid så finns det möjlighet att lätta på trycket och göra en lämplig investering”.

Nu i år sa han till mig att han hade sålt 60.an men ångrade sig och skaffat två andra istället…..

Välkomna!

OBS: om ni har anmält er och får förhinder och inte kan komma så gör en avbokning så att ni ger någon annan en chans att få er plats! 

Samling:  Kl 18.30. Plats skickas ut strax innan träffen  till de som anmält sig.

Kostnad:  –

Anmälan: Först till kvarn gäller då platserna är begränsade till 25 st av praktiska själ. Görs i första hand via inloggning på hemsidan under fliken ”Anmälan” uppe i vänstra hörnet. Vid eventuella problem med inloggning be om nytt lösenord och i tredje hand kontakta Christer Andersson, 070-5390164, chan@clubcorvette.se

Frågor:     Till ovan.Personer som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2018-11-17 18:00

Detta evenemang är fullbokat.

Kommentera