Anmälan öppen fram till 2020-02-25 18:00
Beril, Gudrun och Alice i Ronneby
Karta Otillgänglig

Datum/Tid
2020-02-25
18:30 - 21:00

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

En favorit i repris. Vi har varit hos Bertil och Gudrun några gånger och besökt deras samling. Fått lite förhandsinformation att det har ändrat sig sen sist med en del sålda och några nyinförskaffade klenoder. Härom leden skickade Bertil ett mail med dessa trevliga bilar och undrade om jag trodde ifall det kunde vara någon som var intresserat för en titt?

Bertil Engman C2 201863-split-window-back

Ta tillfället i akt med lite social samvaro på ett av årets kanske första specialarrangemang i Göteborg. Club Corvette Sweden är välkomna att besöka Bertil och Gudruns garage mitt i centrala Göteborg. Vid tidigare tillfällen fanns det 14 bilar i lokalen. Undra hur många det finns nu?

Tidigare var vi där för några år sedan tyckte alla som var där att det var fantastiskt trevligt då Bertil hade ordnat med frågesport och bjöd på sig själv och fika. Jag kan lova att det inte kommer bli sämre i år med alla dessa fina 50-60 tals bilar.

Bertil skrev till mig inför 2017 -Jag bjuder på varmkorv, öl/vatten och kaffe med någon bulle.  Nämn också att – ”Bertil och Gudrun funderar på att sälja någon bil under 2017 så om någon är överlikvid så finns det möjlighet att lätta på trycket och göra en lämplig investering”.

År 2017 sa Bertil till mig att han hade sålt 60.an men ångrade sig och skaffat två andra istället….. Vad har nu Bertil och Gudrun hittat på nu då?

Välkomna!

OBS: om ni har anmält er och får förhinder och inte kan komma så gör en avbokning så att ni ger någon annan en chans att få er plats! 

Samling:  Kl 18.30. Plats skickas ut strax innan träffen  till de som anmält sig.

Kostnad:  –

Anmälan: Först till kvarn gäller då platserna är begränsade till 25 st av praktiska själ. Görs i första hand via inloggning på hemsidan under fliken ”Anmälan” uppe i vänstra hörnet. Vid eventuella problem med inloggning be om nytt lösenord och i tredje hand kontakta Christer Andersson, 070-5390164, chan@clubcorvette.se

Frågor:     Till ovan.Personer som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2020-02-25 18:00

Detta evenemang är fullbokat.

 1. Ola Björsegård skriver:

  Blir det något återbud är jag intresserad att gå med.

 2. Urban Belstad skriver:

  Jag skriver upp mig på reserv listan // Urban

 3. Jan Murray skriver:

  Även jag skriver upp mig på reservlistan
  //Janne

  • Jan Murray skriver:

   Det verkar inte som det är någon avbokning på gång så jag anmäler mig till en annan aktivitet då istället. Får vara snabbare på nästa gång om det blir något 🙂

 4. Michael Niklasson skriver:

  Skulle det bli någon ytterligare plats till övers är jag mycket intresserad.

Kommentera