Vintermiddag Karlskrona.

Den 19 januari genomförde jag mitt första uppdrag som ny kontaktperson i Blekinge. Det var inte utan en viss spänning i kroppen som jag öppnade dörren till restaurang Montmartre i Karlskrona. Kommer allt att stämma nu? Maten är förbeställd. Har jag räknat rätt? Som tur är har jag fått hjälp och stöttning av den erfarne Anders Sandin så hur svårt kan det vara?

Nu visade det sig att allt stämde förutom att dom missat duka fram till en person men det var ju lätt fixat. Efter en enkel välkomsthälsning och en snabb självpresentation av mig själv så beställdes dryck och kolhydrater till maten, sen kom konversationen igång! Det var som om det funnits ett uppdämt behov av att äntligen träffas igen. Tydligast märktes det när maten kom in och alla började äta. Helt plötsligt sjönk ljudnivån betydligt! Men det dröjde inte länge förrän det var full fart på konversationerna.

Sammanfattningsvis en mycket trevlig kväll i glada vänners sällskap!! Det kändes kul att ha fått lära känna ytterligare några människor i detta fantastiska sällskap. Det ska faktiskt bli kul att få ta sig an nästa uppgift i framtiden!

4757 Tony Holmqvist

img_1025 img_1023 img_1022

Kommentera