Då har jag och Thomas genomfört vårt första planeringsmöte som Distriktsansvariga😄 Vi träffades på folkets hus i Hovmantorp och totalt var vi 11 kontaktpersoner som slog våra kloka huvuden ihop och la upp planeringen för 2020.
Många bra …

Läs mer

Här är aktiviter för Q1 2020, kommer i kalendern inom strax 😉
 

 
Vintermiddag Karlskrona-Lördag 18 Januari
Stockholmsresa-25-26 Januari
Vintermiddag Kalmar-Lördag 8 Februari
Bowling Kalmar- Datum ej klart
Vintermiddag Eksjö- …

Läs mer

Är ni för skrina så kan ni anmäla er till årets JULBORD på hotell Skansen i Färjestaden. (ni andra är också välkommna)

Sista anmälningsdatumet är 17/11

 

 

Läs mer

Vi kontaktpersoner i sydöst kommer att ha ett planeringsmöte den 9 november. Vi kommer att planera in träffar för 2020 efter bästa förmåga💪 Om det är någon därute som vill skicka med oss något till träffen så maila till …

Läs mer

Glöm inte bort att kontakta TopClass Bilvård för en liten eller stor omvårdnad, antingen innan ni ställer in bilen eller när den får komma ut igen!

Följ länken för vidare information!

 

STARTSIDA

Läs mer

Tyvärr får vi ställa in oktoberträffen på grund av för få deltagare men vi tar nya tag och planerar in något annat nästa år. Julbordet finns ju på detta året så in och anmäl er!

Läs mer

Om inte fler kan/vill boka sig på oktoberträffen senast 6 oktober så kommer den att ställas in på grund av för få deltagare. Eftersom vi måste ta hänsyn till hotellets avbokningsdatum och regler.

Läs mer

Onsdagsträff Karlskrona 2019-09-04

Dagen till ära visar vädrets makter sin barmhärtighet trots hotande mörka moln omkring oss skiner solen värmande. Platsen är angöringen Karlskrona och alldeles strax kommer vi att vara åtta bilar samlade redo …

Läs mer