Anmälan öppen fram till 2018-04-09
DSC_0012 (Medium)
Laddar Karta...

Datum/Tid
2018-05-12
09:00 - 23:00

Plats
Sofiero, P-Plads

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

Club Corvette syd: Vårträff lördag 12 maj.   

Vintern har varit lång och har inte riktigt släppt greppet om Skåne ännu men nu är det äntligen dags för lite info om vårens första heldagsträff. Club Corvette Syds Vårträff. går av stapel lördag 12 maj  I år blir det nordvästra Skåne som blir värdplats och maj månad brukar kunna bjuda på härligt väder. Därför vill vi visa er våra vackra kustområden. Samlingsplats är parkeringen vid huvudentrén till Sofiero slott, Sofierovägen 131 25284 Helsingborg.

11

Vi åker gemensamt från slottet kl 9.30.  Vi kör Genom vacker natur och vi kommer  att pausa med medhavd kaffekorg på vägen,                           OBS ta med campingstolar.

22

Lättare Lunch med kaffe blir det 12.30 och därefter åker vi till slutdestinationen som är Valhall park. Där blir det aktiviteter för alla som avslöjas först på plats och besök på flygmuseet. På flygmuseet kan man uppleva känslan av att vara pilot via deras avancerade simulator. Detta bokas på plats men det är värt  priset enligt folk som provat.
Distrikt Syd bjuder på lunch och inträde till flygmuseet.

33
Dagen är tänkt att avslutas med middag på Valhallpark hotell där vi får en trevlig   Buffé som består av örtbakad kycklingfilé, kryddig korv, pastrami, rostade rotfrukter/potatis, bröd, smör, sallad, såser och div tillbehör, Ng sött  efter maten och kaffe. Kostnad 295 kr/pp
Bar finns med rättigheter. Ex öl 50 cl, glas vin, cider 33 cl: 60 kr 4 cl Jägermeister 70 kr
För de som vill vara tillsammans mera kan sova över. Dubbelrum 900 kr, enkelrum 650 kr inklusive frukost. Hund kan tas med men då får man kontakta hotellet. Mer info om hotellet se länk. Vi har reserverat 20 rum och först till kvarn gäller.
http://www.hotelvalhallpark.se/

Då det är mycket aktiviter denna helg måste vi ha in anmälan senast 9 april.

Detta gäller oavsett om man bara är med under dagen och middagen eller vill stanna över natt. Anmälan är bindande.
Var och en betalar middag och rum själva på plats direkt till hotellet. OBS hotellet är kontantfritt, endast kortbetalning.
När ni anmäler er så är det antingen deltagande dag och middag eller deltagande dag med övernattning.

44

Frågor –

Kristina o Robert Lindgren
076-1873333   robert.l@clubcorvette.se

Helena o Morgan Wiberg
0707390654 / 0709555339 morgan.wiberg@clubcorvette.se

Om du är en eller två i bilen –

1 Aktivitet är     = 1 / 2 Pladser
2 Aktiviteter är = 2 /4 Pladser
3 Aktiviteter är =3 / 6 Pladser

 Personer som har bokat sig på denna aktivitet:

Du behöver vara inloggad för att se eventuella bokningar.

Anmälan öppen fram till 2018-04-09

Bokningen är stängd för detta evenemang.

 1. Katarina Haak skriver:

  Vill boka 1 singelrum och ser fram emot ännu ett trevligt arrangemang 👍😘

 2. Sören Holm skriver:

  Hej igen!
  Jag tycker inte det är bra ur säkerhetssynvinkel att anmälda står där helt öppet på hemsidan, utan att man ens är inloggad eller att sidan är en säker sida. Det kan stå hur många som anmält sig el dyl, men vill man se vem/vilka, måste man logga in. Hoppas ni förstår att man inte vill skylta på Internet med var man håller hus, även om det finns folk kvar hemma. (Jag och hustrun reagerar ju också över att Facebook-gruppen inte är Sluten (ansöka om medlemskap, så att man kan kolla profilen först), utan helt öppen för vem som helst. Där lägger ju folk gladeligen upp allt möjligt privat, t.ex. visar reg.nr., ort, frånvaro etc. Snälla, ta bort namnen på anmälda från öppna hemsidan.

  • Lars & Vibeke Riggelsen skriver:

   Vi har skickat det till webmaster i förhållande till din fråga. god kvall.

  • Detlef Andersson skriver:

   Hej Sören,
   Det är valida påpekanden du har. Denna funktion började med att endast visa antal men har genom stora påtryckningar från medlemmar ökat i funktionalitet genom åran till det som visas idag. Nu tror jag inte risken är så stor att visa ett namn här som att skriva på sin Facebook sida att man åker på semester men jag tar med mig detta till styrelsen och ber även vår leverantör ta fram ett kostnadsförslag för att ändra denna del.

   När det gäller Facebookgruppen så vill jag minnas att den är sluten och att administratörerna måste godkänna nya medlemmar. För säkerhetsskull meddelar jag presidenten om det samma.

   Mvh
   Detlef

Kommentera