Nu i november har de distriktsansvariga i klubben haft sitt årliga vintermöte.

Det här året så lyckades det faktiskt med bedriften att samtidigt samla alla distriktsansvariga till det här så viktiga mötet.

 

 

 

 

Nord, Peter Åström

Dalarna/Gävleborg, Benny och Anita Eriksson

GLD, Rickard och Monica Lund

Mälardalen, Arne Nilsson

Öst, Micke och Lina Bingefors/Wahlqvist

Väst, Christer Andersson

Sydöst, Thomas och Tina Persson

Syd, Kenneth och Helene Dahlgren

 

Platsen som valdes för mötet den här gången blev Baldersnäs som ligger på halvö i Laxsjön 5 km norr om Dals Långed.

img_3880

 

Det genomförs två sådana här möten per år, ett på vintern före årsskiftet och ett på sommarmötet. Dessa möten är ett väldigt bra sätt för de deltagande (distriktsansvariga) att utbyta ideér och annat som gagnar verksamheten.

 

För tredje gången så var det de två distriktskoordinaterna  Ann-Sofie Fors och Mia Rostock som höll i mötet . Den här gången medverkade även Britt Karlsson, klubbens kassör för att informera om de ekonomiska förehavandena, medlemsavgifter och mycket mera. Ann-Sofie och Mia fick förtroendet att genomföra nästa års möte.

img_3866

 

Detaljerna för vad som diskuterades kommer i ett senare protokoll men programmet var digert. Utöver det kommande protokollet med information så kan man naturligtvis vända sig till sina respektive distriktsansvariga. Håll utkik på hemsidan efter protokollet.

 

Lite bra reklammaterial att använda.

img_3862

En gemensam middag på kvällen med fortsatta diskussioner och information, dagen efter så åkte var och en hem till ”sitt” distrikt fullmatad med nya ideer och intryck från de övriga.

 

Ann-Sofie och Mia ser fram emot nästa sammankomst på sommarmötet.

 

Kommentera