Text: Erica Danielsson
Bild: Anki Tersmeden

På årets varmaste dag samlades 38 Corvettevänner med 21 bilar på Coop Risängens parkering i Norrköping. Det var dags för en kvällstur i distriktet. Detta är något vi inte gjort så mycket tidigare och därför kändes det extra kul att så många hade möjlighet att följa med.

Kvällens arrangörer, Lars och Anki Tersmeden hälsade välkomna och meddelade att vi skulle åka på lite slingriga vägar till Kanalmagasinet i Mem. Vi skulle så att säga ta den “långa” vägen dit. Varning fanns att det kanske var lite bönder på vägarna eftersom skörden var på gång, men vi klarade oss från krångliga möten. Det var riktigt mysigt att åka runt på landet i kvällningen och som sagt, värmen var det inget fel på.

Väl framme i Mem parkerade vi på en riktigt grön gräsmatta. Något som förvånade oss alla, då det kändes som att de flesta grönområden denna sommar förvandlats till en mer högul färg. Förklaring var att de fått en hel del regn nyligen och det hade räckt för att få gräset att piggna till.

Vi satte oss till bords på den härliga uteserveringen och njöt av Kanalmagasinets räkmacka med dryck till. Mycket gott. Samtalen runt borden handlade en del om semestrar och vädret men även om jobb och hösten. Efter avnjuten måltid styrdes kosan hemåt igen.
Tack till alla som var med och tack till Anki och Lars för att ni fixade så bra tur.

Kategorier: Öst, Reportage

Kommentera