Text: Anders Johansson
Foto: Erik Jerkersson

Så var det då äntligen dags för årets första oldiesträff ”Vårrullen”.
Vi syftar då inte på maträtten utan det är då våra gammelbilar rullar ur sina vinteriden.

DSC03154

Vi var 10 stycken Corvetter som träffades på Drömmarnas Kaj och sedan tog vi oss på slingriga vägar upp till Trollhättan. Väl framme på kanalön vid Kråkestans MC klubb möttes vi av en av klubbens eldsjälar, Lars Gustafsson som hade sytt ihop denna söndag. Ytterligare 9 Corvetter anslöt lagom till första fikan.

Efter en del surrande om vad som hänt i garagen under vintern var det dags att cruisa vidare. Härligt muller genom Trollhättan när 19 Corvetter drog vidare mot Rohdins Automobile Service. Efter uppradning och fotografering fick vi en lång och intressant rundvandring i deras lokaler där det stod Rolls-Royce, Bentleys och andra skönheter vart man än tittade. Se filmen de spelade in under vårt besök på www.rohdins.se eller här

 

Vi lämnade Rohdins och rullade vidare på småvägar mot Uddevalla för att intaga lunch på Villa Lindesnäs. Viss uppståndelse blev det när 19 Corvetter ställde upp sig nere vid hamnen.

DSC03163

En kort tipspromenad (bara Corvettefrågor) före maten gjorde att de flesta började bli hungriga . Vårrulle till lunch? Nej, de flesta valde klassisk plankstek eller hamburgare. Efter prisutdelning var alla mätta och nöjda efter en hel dag med glada Corvettevänner.

Några började bege sig hemåt och resten av gänget var sugna på glass. Varför inte en avslutningsglass i Gustavsberg i eftermiddagssolen. Ett stort tack till Lars Gustafsson som fixade bra väder och en härlig Corvettedag.

 

 

DSC03164

DSC03173DSC03165

 

 

 

 

 

DSC03195DSC03198

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera