Lördagen den 12 september 2015 var det dags för Mälardalens sista cruisingaktivitet. Siggesta gård på Värmdö var målet och jag skulle finnas på ICA Maxi i Nacka medan Christofer Poijes skulle vara vid Kulla vägskäl. För de som kom från Kulla var det två färjeturer för att komma till Värmdö så de samlades och åkte lite tidigare än vi som kom från Nacka. När det var dags för oss att åka var vi 20 bilar och under vägen hakade en till på. Lite trafik var det men alla hängde med och vi kom fram till Herrgården på Siggesta strax efter kl 11. Några minuter senare kom de 15 bilar som hade åkt andra vägen. Totalt 36 bilar av generationerna C2 till C7. Alla fick plats på vägen framför huset så det blev en fin Corvettestämning. Ägaren till Siggesta har ju en Corvette men han var inte hemma.
Lite mingel i solen, snack kring bilarna och sedan var det dags för kaffe/te och en macka. Inomhus i fin miljö eller ute i det vackra vädret. Siggesta gård är en stor anläggning men eftersom vi var vid Herrgården så kunde vi gå runt på vårt lilla område och prata bil, sommar och andra intressen. Efter ett tag började några droppa av och vid tvåtiden lämnade vi och de sista Siggesta. Vi tog vägen via färjorna och över Vaxholm tillbaka.
Den här turen runt brukar hustrun och jag ta lite då och då. Trevlig väg och ett flertal ställen finns där man kan stanna och fika eller ta en bit mat.

Siggesta Gård 360° Pannorama

Bilfärja (Samling: 1) 360° Pannorama

  1. Peter Matsik skriver:

    Kul med så många fina bilder, de var verkligen en kanon dag å jätte trevligt!! Mera utav denna vara hoppas jag på nästa år 🙂

    Mvh
    Peter M

Kommentera