Bild och text Susanne Larsson
Över 30 Corvetter samlades till årets Ockelboträff. Dagen inleddes med fika och ett intressant föredrag av Per Wilhelmsson från Ockelbo expo. Han berättade om Ockelbos plastindustri och tillverkningen av de rikskända snöskotrarna som vi känner igen från tv-serien Pistvakt.
Solen bröt fram när startade vår tur mot Åmot. Vi njöt av de vackra vyerna i trakten och bilarna glänste ikapp med naturens intensiva grönska.
Karavanen av bilar vände sedan åter mot Ockelbo. Alla bilekipage fick ett snyggt badlakan med fjärilsmotiv. En gåva från Mekonomen. Vid herrgården vid Wij Trädgårdar välkomnades vi av parkens vd, trädgårdsmästare Lars Krantz.
Efter en god lunchbuffé var det dags för lotteri. De som önskade fick köpa åror och spänningen var hög. Lika trevligt som det var att sammanstråla inför träffen, lika vemodigt var det att ta farväl efter dagen slut. Arrangörerna Krister och Susanne Larsson tackade för den här gången som blev den tionde i raden och önskade alla välkomna nästa år igenO O1 O4 O3
Kategorier: Gävle/Uppsala

Kommentera