bobj_eText & Foto: Bo Björklund

 

Då var det äntligen dags för den planerade utflykten till Motorfiket i Frövi.
Vi var totalt 13 st Corvetter och 18 personer från Klubben som deltog på utflykten i värmande kvällssol. De flesta luckorna och cabbarna var borttagna eller nerfällda.
10 bilar kom till samlingen i Arboga där vi träffades vid Restaurang RASTA för att åka i karavan till Frövi. Från Hallsberg anslöt det 3 st Corvetter till oss på parkeringen.
På platsen hade vi fått en egen Corvette-parkering som den ansvarige för arrangemanget hade bokat upp enligt överenskommelse med mig per telefon innan.
Alla fordon som åkte in på utställningsområdet erhöll en gratislott till ett lotteri med stort vinstbord och lotteriet drogs senare på kvällen.
Vi började med att äta en Köttbulle-landgång och fika ihop i det soliga vädret alldeles intill sjön Väringen. Sedan var det allmän rundvandring för att beskåda alla fina fordon av blandat slag som stod utställda på området.
Under kvällen bjöds det på Musikunderhållning från ett liveband som spelade Rocka Billy-musik från en scen.
Framåt niotiden började det bli dags att åka hemåt och alla deltagare var mycket nöjda med utflykten.
Roligt var att tre nya klubbmedlemmar (med respektive) från Arboga deltog på sin första utflykt i klubbens regi och fick en bra träff med trevliga medlemmar från olika orter.

Kommentera