Bilder: Samuel Cedermyr

Lördagen började lite gråmulet men vi som kollat väderprognoserna eller struntat i att kolla utan åkt ändå samlades i Arninge norr om Stockholm vid niotiden på morgonen.

Efter lite snack och när vi var runt 20 bilar så tog Kaij täten och Örnen sistaplatsen och så tog vi oss på småvägar sakta upp mot Furusund. Trots att vi är så nära storstaden så blev det en färd genom hagar, ängar, skogar samt några små byar och enstaka hus. Ska man cruisa så bör man inte vara för många eftersom det kan vara knepigt att hålla ihop alla. De som kör sist får gasa på för att hänga med.

Efter cruisingen så kom vi fram till Furusund och parkerade bilarna. Tyvärr hade vi inte fått till en lika  bra överenskommelse med restaurangen som förra året varför majoriteten av oss satte sig nere vid sjön och intog medhavd proviant medan några gick upp till restaurangen.

Vädret blev riktigt bra så de som satt ute gjorde det under en och en halv timme och när de som varit på restaurangen kom ut så kunde vi umgås lite till.

Tack för trevligt sällskap.

 

Vid pennan: Arne Nilsson

Kommentera