Text: Arne Nilsson
Foto: Samuel Cedermyr, Mats Tenne

Än en gång var det dags för mingel och filmpremiär. Vi kunde räkna in ungefär 150 Corvetteentusiaster som kom till en av våra sponsorer, Exclusive Cars i Västberga strax före 15 00 på lördagen. Håkan Andersson med personal tog emot och bjöd på korv, dricka och kaffe med kanelbullar. En rejäl projektor utlånad av en klubbmedlem såg till att filmerna kunde visas i stort format.

Innan filmvisningen hade vi gott om tid till att träffa gamla och nya vänner, snacka lite och tänka på den kommande säsongen. En Corvette fanns i hallen tillsammans med andra fina bilar.

Innan filmerna kom igång berättade ”Nutte” om situationen för Exclusive Cars. GM har ju bestämt att sluta marknadsföra Chevrolet i Europa och försäljningen av Corvetter ska hanteras av de som också säljer Cadillac vilket inte Exclusive gör. Exclusive kommer även i fortsättningen att importera och sälja såväl nya som begagnade Corvetter. De kommer också att fortsätta ha en auktoriserad verkstad för Corvetter.

Några filmer från sommarmötet och andra aktiviteter visades. Efter någon timme av filmvisning började folk återgå till att mingla och droppa av och framåt 18 – tiden så var det hela slut.

Vi tackar alla som hjälpte till för att göra detta till ett trevligt arrangemang.

 

Kommentera