Text: Bosse Björklund
Bilder: Bosse Björklund

Efter samling vid Rasta i Arboga gick färden i solsken på fina små sommarvägar till Ässundet vid Hjälmaren. Underhållningen vid Caféet för kvällen var ett duktigt par som sjöng olika stycken från kända musikaler för oss.
Efter lite mingel i parken vid bilarna gick vi in i deras nyrustade Annex där vi förväntansfullt skull äta deras goda Räksmörgåsar. Vi blev mycket bra uppassade av den duktiga personalen som ordnade allt så trevligt för oss.
Vid fikat så delades det ut ett antal närvaropriser till herrar och damer. Samt ett ”Long Distance” pris som gick till Ove och Siv som kört sin C3 cab ända från Kallhäll, Järfälla.
När vi kom ut mätta och belåtna var det lite blött på marken men solen var redan framme och torkade upp. Strax utanför den naturfina udden höll ett par vindsurfare på att segla och passagerarbåten Gustaf Lagerbjälke passerade strax utanför med glada människor ombord på väg ut till mellanfjärden.
Framåt kvällen började alla bli nöjda och bilarna startades upp med härligt V8 muller som de övriga gästerna på caféet tycktes uppskatta. Tack alla Corvettevänner för en trevlig kväll med glada skratt.

Kommentera