Denna vackra höstdag den 6:e oktober besökte CCS Color Glo Danderyd/Täby för att se vad dom kan hjälpa till med när en stol i bilen har blivit skadad eller en stol där hemma är trött och sliten.
Det var roligt att se några tappra som inte hade ställt av och kom med sina Corvetter, tyvärr var jag inte en av dom då det var min förarstol som låg på ”operationsbordet” med en liten skada, ett tips, använd inte snickarbyxor när ni meckar med bilen..
Color Glo grundades i USA 1975 av Everett C. Smith med målet att kunna renovera och reparera läder, plast, plast och tyg, man utvecklade produkter för att återskapa materialen till sin naturliga form och kvalitet, och jobbar man idag mycket med att utveckla produkter utan lösningsmedel som är klimatneutrala.
Det har sällan varit så tyst när 16 CCS medlemmar samlats på en och samma plats som när Malin visade hur det går till att laga en skada på en Corvette stol, man kunde sannerligen höra en knappnål falla, det gick inte att ta miste på intresset och hur kanske tankarna for iväg på hur detta kan fixa min stol. Nu är detta jobb lite av en målares vardag, torktider, vilket gjorde att vi inte fick se från början till slutprodukten, men det finns bilder före och efter och jag kan då inte se skadan när stolen är klar, resultatet är helt fantastiskt

Tack Malin

Text och bild/ Eva och Micke Zandin

Kommentera