Bilder: Andreas Ericsson

 

I lördags gick ”Classic Cars and Customs” höstträff av stapeln och till den sedvanliga Corvettefållan var 20 st Corvetter anmälda.
Med lite god vilja fick vi in 25 – 30 bilar och fler därtill ställde upp ute på övriga gräsytor.
Vädret visade sig från sin bästa sida och vi kunde äta frukost tillsammans i morgonsolen.
Vid 12-tiden stillade vi hungern med en gemensam hamburgerlunch och kunde återgå till bilutställningen mätta och belåtna.
Vädret, omgivningarna och det välsmorda arrangemanget gjorde tillställningen till en fantastisk publiksuccé av sällan skådat slag, man kunde räkna in 800 st. utställarbilar(!), alla tillgängliga gräsytor var fyllda med jänkebilar av olika kvalitéer och stilar.
800 st. utställarbilar måste vara alla tiders rekord och hur många besökare är svårt att uppskatta men det stod bilar parkerade längs hela Sundbygårdsvägen ända ut till Lännavägen!
Med så många motorkunniga deltagare var det spännande vid dagens prisutdelning och när det var dags för priset ”Best is show” var det Janne Hansson som drog det längsta strået med sin fantastiska -64 cab!

”Best in show” alltså!
Som ytterligare grädde på moset kunde Bengt Lööv lyfta bucklan för ”New Classic American” med sin GS -17.Som medlem i CCS hade man alltså inget att klaga på när man vände nosen hemåt framåt eftermiddagen, tyvärr råkade en av oss ut för lättare plastskador på väg hem men det får han berätta mer om själv…Sammanfattningsvis: Kanonväder, deltagarrekord, publiksuccé, fina priser till Corvetterna och skön stämning i Corvettegänget, tack alla!
/Johan W

Kommentera