Text: Johan Wedberg
Bilder: Samuel Cedermyr / Johan Wedberg

Hallå!

Veckan började kallt och endast fyra deltagare hade anmält sig till helgens Corvetteträff på Classic Cars and Customs vårmöte på vackra Sundby Gård vid strandkanten till sjön Orlången.

Lördagen inleddes med sju svala plusgrader men efter att grindarna öppnats för allmänheten ökade antalet Corvettedeltagare samtidigt som kvicksilvret närmade sig tjugostrecket.

I början ville gärna Mustangklubben påpeka att det var ca fyrtio ponnybilar mot fem Corvetter närvarande men vi förklarade då att kvalitet slår kvantitet…..

Jag räknade till mellan tjugo och trettio Corvetter som kom och åkte i vår tilldelade fålla under dagen och ytterligare tio – tjugo som  stod bland övriga deltagare av olika märken och modeller och totalt var det nog fyra-femhundra bilar av olika kvalitet som fyllde fältet!

Kaffe och kakor intogs medans vi diskuterade om Ford, Chrysler eller Dodge byggt den fulaste bilen(skojar bara).

Halv tre var det prisutdelning bl.a. för snyggast bil och en Corvette tilldelades en plats på prispallen men tyvärr hade ägaren åkt hem tidigare…. Hasse! Du missde en buckla!

Efter att jag åkt en mil hemåt var jag tvungen att åka tillbaka för att hämta min kvarglömda Corvetteflagga men man kan väl inte få för många mil i en Corvette, eller hur? =)

 

Tack Peter, Peter, Magnus, Micke, Daniel, Crippe, Hasse, Jimmy och alla jag glömt att nämna för en solig och glad dag med 2018 års första solbränna, nu ser vi fram mot nästa veckas vårmönstring och nationaldagen om en månad, vi ses då!

 

/wedberg@clubcorvette.se

Kommentera