Text: Johan Wedberg
Bilder: Samuel Cedermyr
Rapport från årets första bilträff för distrikt Mälardalen;
Kollade väderprognosen i tisdags inför lördagens träff på Sundby gård….  två grader varmt och 5 mm snöblandat regn, suck….
Ingen större rusning i anmälningarna men ändock arton tappra som skulle sluta upp på Sundby Gård. (varmt klädda)
När vi skruvade ner beachflaggan i backen vid halv niotiden var det mycket riktigt två, tre grader varmt men ännu ingen snö eller regn!
Sen vände allt! Temperaturen var väl kanske inte jättehög men när molnen väl skingrats vid tiotiden hade vi fått ihop ett tjugofemtal äkta amerikanska sportbilar som glänste i solskenet i kontrast till mustangerna på den andra(onda) sidan av staketet!
Vi njöt av solskenet i goda vänners lag, alla generationer av Corvetter var representerade(förutom C1), många skratt och varma kramar med gamla och nya vänner, kaffe och sockerkaka(satt som en smäck!), hamburgare och Cola, kan en bilträff bli bättre?
(Svaret är ja, det hade kunnat vara tjugo grader varmare och pokaler till alla Corvettedeltagare men det tar vi väl på sommarmötet?)
Skruvade upp beachflaggan igen vid tretiden och kunde konstatera att man trots taskiga förutsättningar kan man få en ganska schysst start på säsongen bara man är i gott sällskap!
Nästa lördag ökar vi takten (och temperaturen) med vårmönstringen i Taxinge, väl mött då!

Kommentera