Text: Kaij Zakariasson
Foto: Kaij Zakariasson/Samuel Cedermyr

Vid samlingen vid OK/Q8 i Norrtälje kl. 06:30 slöt drygt 30 st. CCS bilar upp, vilket var mycket bra med tanke på den något tidiga samlingstiden.

Vi begav oss efter samlingen sedan in mot Socitetsparken där vi rullade in några minuter över sju på morgonkvisten för att parkera på vår vanliga plats, där Lasse Öhrn såg till att alla parkerade som tänkt.

Väl på plats så satts klubbflaggorna upp och sedan intogs en välbehövlig medhavd frukost i morgonsolen. med snack med klubbkompisarna. Några passade på att putsa upp den sista glansen på sin ögonsten inför utställningen.

Under dagen räknade vi ihop bortåt 50 st Corvetter på området. Det var ett kanon väder hela dagen med sol och värme, förutom vid 14:30 tiden då det vart den liten åskskur under 10 minuter, då alla cabbar i snabb takt fälldes upp.

I år var det ju 40 års jubileum för ACS bilutställning som innebar att förutom att prata med med klubbkompisar, titta på alla läckra bilar fick man även tillfälle att se ett antal uppträdande med artister såsom Dan Hylander, Ove Törnqvist, Jerry Williams m.fl.

Då scenen är placerad i andra änden av parken blev det mycket traskande. För mig var det 7,6 km (över 11 000 steg denna dag).

Tack för en trevlig dag. Jag tror att ni liksom jag behöver tvätta av sand och grus på bilen efter denna träff.

 

Kommentera