Text: Arne Nilsson
Bilder: Samuel Cedermyr

 

Ja så var det dags för detta evenemang även i år. En lördag mitt i juli när vi har den varmaste sommaren på många år. Som vanligt träffas vi vid OK-macken i Norrtälje 06 30 för att kunna få vår vanliga plats längst bort i parken. När vi kör iväg så blir det lite rörigt eftersom jag inte är klar över att vi ska runda hela staden och komma in i parken norrifrån. Nåja, väl på plats blir det ungefär 30 Corvetter som står tillsammans. Ungefär 10 Corvetter står lite här och var. En Corvette som är något riktigt speciellt är Jan Rundströms 58 som står i Meguiars tält. Inte att undra på, säkert Sveriges absolut finaste C1.
Som vanligt har vi vårt tält uppspänt där vi kan sitta och språka eller ta igen oss. I år delade vi ut en Microfiberhandduk från Meguiars till alla Corvetteägare som stod hos oss.
Allteftersom dagen led blev det varmare och varmare, troligen årets hittills varmaste dag så framåt tretiden började folk droppa av.
För den som inte bara gillar Corvetter utan även andra amerikanska bilar är detta ett bra tillfälle att kolla in några riktiga pärlor, samt även annat.

 

Kommentera