20 september 2014

Text och foto: Mats Tenne

 

Lördag den 20 september, fortfarande sommarväder och vettespecialisten AK-Racing har bjudit CCS till sin verkstad i Spånga. Precis ett år sedan invigningen – kändes som det var alldeles nyss.

Under dagen kom det cirka 40 st Corvetter till den stora parkeringsplatsen intill AK-Racing och på gatan utanför. Fast när parkeringsvakten gick sin runda blev det bråttom för gatuparkerarna – hoppas alla klarade sig. Värdparet Ki & Anders bjöd på fika, thai-vårrullar och en hel del annat smaskens.

Diskussioner och mingel. ”Har du kvar din gamla bil? Och du har bytt ser jag. Kan vi ta mera fika och prata vidare o.s.v.” Mitt under minglet startar Anders en Corvettemotor utan ljuddämpare inne i garaget – inget snack på en stund men smilbanden åker allmänt högt upp. Efter en paus och med lottförsäljare Lasse Öhrn i full action blir det dragning. Lasse leder dragningen och vinstutdelningen i solskenet, där kanske priset i form av en rattmuff medförde många skratt. Ki och Anders står vid prisbordet och kan dela ut AK-Racings pris som är en Mini-Tune, övriga priser är putsgrejor från Meguiars, kepsar med CCS racinglogga mm. Slutklämmen blev att utse dagens vackraste bil genom att den bil där flest personer gick och ställde sig intill vinner. Priset en tjusig minnesbuckla.

Efterhand börjar bilarna smyga sig ut från parkering men på gatan utanför ofta med en liten avskedssalut. Vi blir visst inte äldre!

Kommentera