FS Data har problem med mejlen och det påverkar våran klubbmejl.

 

20201221

Vi har problem med alla mejlutskick från hemsidan. Det vill säga att INGA mejl. så som nyhetsbrev, bekräftelse mejl osv., har skickats från hemsidan sedan FS Data fick problem.

Vi har nu åtgärdat detta temporärt men med stor risk att utgående mejl från hemsidan fastar i mottagarnas skräplådor. Saknar ni mejl från CCS, vänligen kontrollera er mejl skärpkorgar… Vi jobbar på en permanent lösning för detta.

 

20201215

CCS har uppdaterat majoriteten av kontona så att de flest nu ska kunna logga in på sina klubb mejl. Kontakta Conny om problem kvarstår: conny.tenghoff@clubcorvette.se

Övrigt:

  • Historik, kalender och kontakter fungerar ej ännu men FS data återställer med början denna vecka och beräknas ta ca 2 veckor.
  • Vidarebefordran, alltså klubbadresser som ej har konto utan vidarebefordras till annan adress fungerar ej ännu.
  • Man måste fortfarande logga in med användarnamn (typ: clubc999@clubcorvette.se) istället för e-postadress.

Ang. historikåterställning kan ni läsa mer här https://status.fsdata.se/2020/12/06/avsaknad-av-historik-i-e-post/

 

20201210

Till alla kontaktpersoner som har klubbmejl.
Våra epostkonton kan nu börja återställas och de kommer successivt att aktiveras ett i taget. För att informera respektive kontoägare, behöver vi en alternativ e-postadress dit vi kan skicka information om användarnamn och lösenord.

Skicka denna adress till: conny.tenghoff@clubcorvette.se

 

20201208

Några få framsteg… Vi har lyckats komma åt några av de mer vitala e-post adresserna men de stora flertalet kommer inte att lösas förrän FS Data löser problemet med historiken.

 

20201205

CCS klubbmiljö är fortfarande inte återställd. FS Data och CCS arbetar med att få detta på plats. FS Datas problemen kan även påverka även prestandan hemsidan som tidvis kan upplevas som slö.

 

20201203

Problemen kvarstår och FS Data arbetar på en lösning. Problemen kan även påverka hemsidan. Vi kommer att uppdatera här med mer information när allt är löst.

 

 

 

 

 

 

Ni kan följa hela FS Data e-post störning här:

https://status.fsdata.se/2020/11/30/driftstorning-e-post-61/

 

Kommentera