Kållandsö Lördag den 8 augusti.

Text&Foto: Anders Karlsson

 

Vi vaknade upp till en dag med ett väder som vi har saknat länge och framför oss väntade en härlig Corvettetur. Till samlingen på Preem i Götene var vi 15 bilar och 25 personer som vart varmt välkomnade av dagens organisatörer Camilla och Joakim Ramåker, och ett extra välkomnande till våra klubbmedlemmar som kom från Väst, Närke och Värmland.

Joakim informerade om dagens tur som tog oss över vägar vi inte trodde existerade till Kållandsö och Läckö, mycket fina och härliga vägar. Första stoppet var vid Djurgårdsuddes café som drivs av Lidköpings Båtsällskap, där fick vi lite näring i oss i form av gott kaffe och fina mackor, väldigt fint ställe som varmt rekommenderas.

Vi tog oss vidare till de lite mer kända turistmålen, Spikens fiskeläger och Läckö Slott som nog de flesta av oss besökt förr men de är alltid lika fina att besöka. Vi var inte direkt ensamma om att besöka Kållandsö och Läckö en fin dag som denna så det vart lite trångt om härligheterna men Joakim hade ordnat VIP parkeringar på alla tre besöksmålen, vilket var kanon för annars hade vi nog inte fått plats!

Vi avslutade turen på arena i Lidköping där alla vi som var med denna fina dag tackade Joakim och Camilla för en fin Corvettetur och dag. (Och vilket väder dom fixade!)

 

Kommentera