Avställningsträff i Skaraborg Söndag 29 September

Text&Foto:Christer Doverfors

2335011181889431259

Så många Corvetter är det inte var dag man ser , utbrast en herre där vi stod samlade på Rasta i Götene. Här startade nämligen årets sista gemensamma träff , vi var 5 Corvetter och totalt 8 personer som trotsade vädrets illvilliga framfart. Genom ett färgsprakande landskap med Kinnekulletoppen som delmål bar det iväg.God fika och en vidunderlig utsikt från kullens topp var vad vi fick oss till livs. På fina vägar tog vi oss vidare mot Mariestad och via Tidavad kom vi fram till Ola & Yvonnes fina ställe Källåsen där det denna helg var Skördefest.

Källåsens Blomster& Trädgård , en gårdsbutik där det till vardags ordnas allt i blomväg och blombinderi men som denna helg var en av många som deltog i skördefesten runt sjön Östen , här fanns ett stort utbud av grönsaker , trädgårdskonst , charkvaror och naturligtvis blommor . Tack till Ola & Yvonne för att vi fick komma och hälsa på , och tack till Anders & Anki som ordnat denna avställningsträff.

Oj vad fort en sommar drar förbi och nu väntar för de flesta garaget med täcket på för våra bilar , men skam den som ger sig snart möts vi där igen på vårmönstringen och en grönskande vår i sikte.

 

 

Kommentera