Text&Foto Christer Doverfors

 

Mitt emellan Töreboda och Hova ligger den stora metropolen Älgarås , där samlades vi för att ta del av Bengt och Berits aktiviteter denna dag.

Utanför Bengts garage som ligger mitt i byn blev det 9st snyggt uppställda Corvetter , det hördes röster om att detta inte var en
vardaglig företeelse.

Samling och genomgång utav dagen , man kan inte ge sig ut på äventyr på tom mage därför startade vi med kaffe och macka.Nästa punkt på programmet var lek , denna bestod av tre grenar: bilbanekörning , stapla stenar och försöka sära på två spikar som var hopsatta på något konstigt sätt.

Det utdelades priser till de som varit duktigast på lekarna.

Nu var det kommenderat uppsittning i bilarna , det var nämligen dags för en cruisingrunda. När vi är i dessa trakter går det knappast att undvika Göta kanal vilket inte var fallet denna resa heller.

Vi stannade till vid Riksbergs slussar de är nämligen tre till antalet , dels för att sträcka på benen men också för att se en ganska stor båt slussa sig uppför trappan som har en totalhöjd av 7,5 meter. Färden gick vidare och vårat slutmål och även matmål var Töreboda och Mandys Dinner som har sin specialitet med hamburgare men även annat smått och gott.En mycket trevlig dag med trevligt väder , solen sken på oss hela dagen , och framförallt ett trevligt gäng Corvettemänniskor att umgås med.

.

Stort tack till Bengt och Berit som så många gånger tidigare ledsagat oss runt på en mycket trevlig Corvetteträff.

 

 

Kommentera