Bollnäs Motorrevy, 39:e upplagan.

För 39:e året i rad arrangerades Bollnäs Motorrevy. Det kanske är ett rekord i Sverige för en bil och mc utställning? Numer är det eldsjälen Christer Edströms från Edsbyn som på ett fantastiskt sätt driver motorintresset framåt. Tidigare var det fd medlemmen Charlie Östlund som startade och drev det hela i många år. 4000 besökare på två dagar är inte illa för lilla Bollnäs.

Vi hade en monter i år som bemannades av Krister & Susanne Larsson från Ockelbo under lördagen. Örjan Björklund från Valbo och Göran Skoglund från Bollnäs tillsammans med undertecknade under söndagen. Corvetter som vi visade upp blev båda prisvinnare i sportvagnsklassen. Mats Persson med sin vita eleganta C7 -16 Cab fick tredje pris och Tomas Larsson med sin vackra C1 -60 som Göran Skoglund donat i ordning fick andra pris. Vi måste väl nämna att första pris gick till en röd Italienare som börjar på F och slutar på i.

Mässan höll en mycket hög kvalité på alla fordon som ställdes ut. Världsklass får man säga om, från Mora, Johan Erikssons Charger -68 som var med i Las Vegas på senaste SEMA Show. Andra fantastiska prisvinnare var Zackes Custom Fairlane -57 och David Gunnars Chev Biscayne -61. Den sistnämnda har delar från Corvette så den får tillhöra vår familj.

Vi låter bilderna tala för sig själva.

 

Text & foto: Benny & Anita Eriksson

Kommentera