Snart är det nytt medlemsår och det betyder utskick av medlemsavgifter och lite senare i höst även insamlande av medlems samt bil -uppgifter till nästa års matrikel…

Returerna på medlemsutskicken har minskat men de finns fortfarande och det innebär onödiga kostnader och arbete för klubben men framförallt riskerar du som medlem att missa viktig information.

 

Det har aldrig varit enklare att själv ändra sina uppgifter via hemsida.

Logga in -> Tryck på ”Min profil” -> Ändra och spara. Klart!

 

Försäkra dig om att nästa CM hittar till din brevlåda och att uppgifterna i matrikeln blir korrekt… Kontrollera dina uppgifter redan idag!

Kategorier: Aktuellt, Riks
 1. Bertil Engman skriver:

  Hej

  Jag har sålt min Split Window men har kvar min Corvette 1960 och jag kommer att vara medlem i många år ännu. Jag fick svår separationsångest efter 63-an och löste detta genom att köpa en Alfa 2600 Touring Spider 1962 så antalet bilar i garaget är konstant och för många. Alfan är också en härlig bil även om det fattas två cylindrar.

  Vi ses till våren

  Bertil Engman medlem 756

 2. Hans-Ole Sjöblad skriver:

  jag har sålt min C-4 lnz 798 .har köpt en C-5 istället wpg 912 -98 går det att ändra i medlemsmatrikeln .tack på förhand. behöver nya CC-DEKALER, även nytt registerkort på den nya bilen.

 3. Peter Månsson skriver:

  Har nyligen gått med i klubben och fått mitt välkomst paket men det var trasigt, bara dom stora grejorna var kvar.
  Peter Månsson medl nr 4758

Kommentera