bis2018-medl-663-1968
Laddar Karta...

Datum/Tid
2019-06-13 - 2019-06-16
Hela dagen

Plats
Selma Spa hotell

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till Sunne, torsdag den 13 juni – söndag den 16 juni 2019

 

ccsvarmlands-landskapsflagga

Torsdagen är den största ankomstdagen. Vi träffas, trivs och kollar in varandras bilar, kramar om kära återseenden och lär känna nya klubbmedlemmar i en härlig atmosfär på Selma Spa hotell. Buffémat på kvällen och det blir ”litte stöllit men möe sköj”  med  Janne Karlsson show.

Fredagen är stora aktivitetsdagen och vi hoppas att det finns något för alla. Utflykter, vandringar, Corvette bedömningar, provningar och behandlingar. Även de sista deltagarna anländer och installerar sig. Grillbuffé, prisutdelning till long distance och bandet Soulfinger på scenen som höjer temperaturen och feststämningen.

Lördagen njuter vi omgivningarna i det värmländska landskapet från den egna Corvetten. Rallynoter guidar vägen, vännerna i Sunne Friidrott förgyller rundan med klurig frågesport. Rallyfika serveras i det anrika Fordonsmuseet i Torsby. Corvetteklubben bjuder på fika och entréavgift. Under eftermiddagen parkerar vi våra Corvetter i deltagarklasser och medlemmarna får rösta på sin finaste Corvette….dock inte sin egen.

Grand final på lördagskvällen med pris- och diplomutdelning. Efter en festlig trerätters supé återser vi livebandet På G och vi firar tillsammans långt in på sommarnatten.

Söndagen avnjuter vi frukost länge innan det stora kram- och hejdå-kalaset och alla Corvette medlemmar återvänder till sina respektive landsändar.

 

All information och program presenteras fortlöpande här på clubcorvette.se

Anmälan och registrering öppnar lördagen den 6 april klockan 11.00. Du når länken när du loggar in som vanligt på clubcorvette.se – hjärtligt välkommen att hänga på låset!

Vid frågor angående boende kontakta Håkan ”Nutte” Anderson nutte@clubcorvette.se eller 070-5762500 efter klockan 18.00.

Övriga sommarmötesfrågor kontakta Tina Woxberg tina.woxberg@clubcorvette.se eller 070-8370270.

7-generations


 1. Lars Borgström skriver:

  Ska bli kul med Sunne , väldigt länge sedan jga va där.

  • Detlef Andersson skriver:

   6:e April
   Mer info om aktiviteter och priser kommer inom kort på hemsidan…

Kommentera