CCS Tanumstrand
Laddar Karta...

Datum/Tid
2018-06-14 - 2018-06-17
Hela dagen

Plats
TaunumStrand

Exportera till kalender
iCal


Beskrivning

Inbjudan till Club Corvette Swedens 44:e Sommarmöte!  Årets största nationella klubbmöte och sommarfest!

Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till Tanumstrand torsdag den 14 juni – söndag den 17 juni 2018

 

CCS Taunumstrand

 

Torsdagen är den största ankomstdagen. Vi träffas och trivs kollar in varandras bilar, kramar om kära återseenden och lär känna nya klubbmedlemmar i en härlig atmosfär på västkusten. Buffémat och trubadur Örjan roar oss på kvällen.

Fredagen är stora aktivitetsdagen. Vi hoppas att det finns något för alla. Utflykter, vandringar, Corvette bedömningar, provningar och behandlingar. Även de sista deltagarna anländer och installerar sig. Grillbuffé, prisutdelning till long distance och vi återser Haaks på scenen som höjer temperaturen och feststämningen.

Lördagen njuter vi omgivningarna i det bohuslänska landskapet från den egna Corvetten. Rallynoter guidar vägen och vännerna i Crusaders förgyller rundan med klurig frågesport. Under eftermiddagen parkerar vi våra Corvetter i deltagarklasser och medlemmarna får rösta på sin finaste Corvette….dock inte sin egen.

Grand final på lördagskvällen med pris- och diplomutdelning. Efter en festlig trerätters supé gör livebandet På G entré och vi firar tillsammans långt in på sommarnatten.

Söndagen äter vi frukost länge innan det stora kram- och hejdå-kalaset och alla Corvette medlemmar återvänder till sina respektive landsändar.

All information och program presenteras fortlöpande här på clubcorvette.se

 

Anmälan och registrering öppnar lördagen den 21 april klockan11.00. Du når länken när du loggar in som vanligt på clubcorvette.se – hjärtligt välkommen att hänga på låset!

 


Kategorier: Riks, Sommarmöte

Kommentera